Over ons

HOLMENKOL-ONLINE: Direct Online vanaf Importeur

Holmenkol Online is de online shop voor al uw holmenkol producten. 

Holmenkol-online bestellingen worden direct uit voorraad van de importeur verzonden.

Holmenkol-online is een onderdeel van Snowboard Verkoop.nl. Snowboard Verkoop.nl is gestart als ski- en snowboard service bedrijf waar een servicebeurt nog op een vakkundige en handmatige manier gebeurd zodat ook speciale wensen kunnen worden uitgevoerd.

Met meer dan 30 jaar ervaring op wedstrijd en recreatief niveau hebben wij ons ten doel gesteld om goede kwaliteit en service te leveren voor een lage prijs. Wij hebben een groot aantal artikelen op voorraad. U kunt al uw hokmenkol producten in de online shop bestellen en deze worden zo snel als mogelijk naar u verstuurd. Op afspraak kunt u bij ons ook langskomen.
Wij verzorgen ook basis-wax-clinics. Voor meer informatie mail naar holmenkol-online.nl of neem telefonisch contact op met de klantenservice.

Wij voeren tevens  webshop snowboardverkoop.nl waar wintersport producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen online worden aangeboden.


Categorieën
Zoeken
 
Waxhulp
Waxhulp
Veilig betalen - IDEAL
veilig betalen met Ideal
Klantenservice
Pluspunten
  • Uitstekende kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Jarenlange ervaring
  • Bezorging 1-3 werkdagen
  • Scherpe prijzen
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen boven € 100,-

Contact

Holmenkol
Adres: Gaasstraat 3A
Postcode: 6369 VA
Plaats: Simpelveld

T: +31(0)611085211
E: email info@holmenkol-online.nl

KvK. 14083173

Social Media

Holmenkol Producten

Holmenkol de specialist op het gebied van wax, niet alleen voor de webstrijd skieers bij elke temparatuur maar ook voor de recreante onder ons.Lube extreme een gewild product bij mountainbikers. Met Lube Extreme minder onderhoud aan uw ketting.